Jensen is back…!

Den lyseblå Fluence der nåede at køre 43.000 km med mig bag rattet har fundet en ny ejer.

Jeg solgte bilen tilbage til Renault, da det ikke længere var muligt at skifte batteri. Jeg resonerede, at Elbilens tid for mig nok var passeret og at jeg måtte vente et par år mere inden den næste generation elbiler kom i handlen.

Derfor købte jeg en spritny Renault Captur med automatgear und alles drevet af det fossile brændstof; benzin og tænkte, at den kunne jeg så køre i et par år inden mit næste elbils eventyr kunne begynde.

…Så ringede telefonen en dag og det var en sød dame der fortalte, at hun havde købt min “gamle” Fluence. Hun var kisteglad for den, men havde et par spørgsmål omkring navigationen, rækkevidden og lidt andet.

Jeg talte meget længe i telefon med hende og kunne mærke, at jeg mere og mere savnede min gamle Fluence, til trods for at jeg havde købt en spritny bil med alle de moderne bekvemmeligheder der kunne presses ind i den.

Det blev ikke bedre af, at jeg mødtes med damen og udvekslede endnu flere erfaringer med mit elbils liv, genså bilen og vidste der, at jeg ikke kunne finde mig i at køre i en fossilbil længere.

Hjemme igen fandt jeg en bilforhandler der tilsyneladende havde købt en ret stor del af de strandede elbiler og der fandt jeg en lidt brugt Renault Fluence. Den havde kørt ca. 5.000 km var fra 2013 og kostede kr. 119.000… med automatgear, kabinevarmer, navigation og alle mulige andre elektriske bekvemmeligheder. Tillige havde bilen cykelstativ monteret 😉

Jeg var solgt. Handlede hurtigt, returnerede min fossibil til Renault forhandleren og nu står der igen en elektrisk bil i carporten.

???????????????????????????????

Nu smiler Jensen igen hver dag der pendles fra Helsingør til København… Ingen forurening og en megafed luksusbil at blive transporteret i…

Reklamer

4 thoughts on “Jensen is back…!

  1. Kan da så godt forstå dig. Jeg er nemlig også den lykkelige ejer af en Fluence og nyder hver dag at køre i den med alle dens bekvemmeligheder fremfor en dyr og osende benzin/dieselbil.

  2. Dejligt at der sker noget på Bloggen igen og du igen har EL-bil.. Cykelholder?.. Kan vi se foto af hvordan det er lavet?… MVH Torben

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s